A Jáde tojások eredete

Jutta Kellenberger könyvében ír a Jáde tojások eredetéről. Ezt a történetet Mantak Chia mester mesélte egyszer neki, és Jutta is olvasott róla egy könyvben, ahol a Kínai birodalom uralkodója, a tiltott városban egy színarany tojásról beszélt. 

“Az uralkodó ágyasai arany tojással edzettek, hiszen  a legfontosabb feladatuk az volt, hogy gyönyört okozzanak a császárnak, és segítsék őt a magmegtartásban. 

Azokban az időkben az Uralkodót az Istenek gyermekének tekintették, aki a hatalmas országát a mennyekből származó tudással és bölcsességgel vezette,  amihez az ágyasokkal való szexualitásának segítségével fért hozzá.

Amíg ő minden este másik ágyassal hált, béke honolt és a birodalom virágzott.  Azokban az időkben az ágyasok megtanulták, hogyan tudják segíteni az Uralkodót abban, hogy ne ejakuáljon, de mégis hatalmas gyönyört és extázist tudjon átélni.

Aztán egyszer egy nagyravágyó ágyasból Uralkodónő lett. Volt egy fia, aki miután átvette a hatalmat, és 1000 ágyasa lett, de nem ismerte a magmegtartás technikáját, a birodalom összeomlott, majd aztán ő is fiatalon az életét vesztette. 

Ez a tojások története. Természetesen sok nő nem érti meg ezeket a gyakorlatokat, és nem akarja, hogy őt az ágyasokhoz hasonlítsák. De manapság már más a helyzet, hiszen a nők is meg tudják tanulni, hogyan bánjanak a szexuális energiáikkal, és hogyan legyenek a mesterei a tojással végzett gyakorlatoknak, ami egy fontos szakasza a nők saját fejlődési útjának. Igaz, hogy mind a tojással végzett gyakorlatokhoz, mind pedig a Jing energiák művelésének gyakorlataihoz sok-sok gyakorlásra és elköteleződésre van szükség.  Mivel a nők a Yin, így ők tárolják a negatív élményeket, sokszor nem is tudják, hogy miért,  akár egy erőszakos partner, vagy egy nehéz szülés élmény miatt,  és ezeknek a blokkoknak az elengedéséhez általában kemény munkára, és persze időre van szükségük. 

Őszintén szólva egy nő csak akkor beszélhet a tojás gyakorlatokról, ha már megfelelően elsajátította őket! ”

Jutta Kellenberger !

Jutta Kellenberger :”A belső szépségünk és kisugárzásunk fejlesztés” című könyvét a TAO Csikung webshopban tudod megvásárolni!

Webshop: KATTINTS IDE 

A Jáde tojást a Magyarországon a Sacreggarden webshopból tudod beszerezni, használd a Jutta2020 kuponkódot, és 10% kedvezményt kapsz a vásárlásodból !

Webshop: https://sacredgarden.hu/